top of page

Hyttevask

Du drar på hytte.

Tar med gode sko, termos med kakao, kvikk lunsj og en god turpartner.

Du fyr i peisen. Koser deg. 


Tiden er et skip som ikke kaster anker.

Ta det med ro den siste ettermiddagen.

La oss vaske din hytte. 

Vi gjør alt for at hytte skal være klar til neste gang du kommer. 

Det er trivelig å komme til sikkelig rengjort hytte. Vi renser peisglass, støvsuger aske. Vasker i kjøkken, Fjerner flekk fra skapfronter og platetopp. Vasker avfallsbeholdere og lett tilgjengelige flater. Støvsuger sofa, lenestoler, gulv og tepper. Vasker alle gulv. Vi tar etterpå enkel støvtørking av lett tilgjengelige flater i alle rom (inntil 180 i høyden). Rengjør bad. Vasker speil, servant, dusj/badekar og toalett.

Vi kan fylle på ved, slå på/av varme, vaske og skifte sengetøy. Vi er fleksible og gjør stort sett alt som du kunne ønske. 

Sjekk pris og bestill her!

 

Vi kan også hjelpe deg å leie ut hytte. 

Har du vurdert å leie ut hytte men har ikke tid til det? Synes du at å svare på forespørsler på nett og ta masse telefoner er slitsomt? Er du redd at noe blir ødelagt?

Vi er tilstede, så du behøver ikke!

  • Vi kan tilby deg full service for å leie ut hytte. Null innsats fra din side, bare økonomisk nytte. Vi kan stå ansvarlig for annonse på nett (Airbnb/booking.com), kundekontakt, kontrakter, vedlikehold og rengjøring.

  • Våre medarbeidere sørger for at alt skal være klar til nestemann som kommer, for det er bare unødvendig å miste stjerner for renhold eller ting som plutselig slutter å fungere. 

  • Vi er renholdere, men også hjemmefiksere. Små reparasjoner er enkelt med oss.

  • Altmuligmann mellom turnusene? Vi fikser det!

  • Vi kan gjøre alt innen vedlikehold av utleieleilighet.

  • Dokumentasjon av eventuelle skader. Renhold, rydding, påfyll av såpe, papir, ved. Vi kan til og med vaske og bytte sengetøy og håndklær!

Vi betjener Lillehammer område, Sjusjøen, Nordseter, Øyer, Hafjell, Mesnali, Bleka, Løvlia, Ljøsheim og Grunnåsen.

Fornøyd- og kvalitetsgaranti:

Vi har kvalitetsgaranti på all vask vi utfører – du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer kan varsle oss via telefon, chat eller e-post om eventuelle mangler. Vi kan tilby fullstendig bilde-/filmrapport etter utreise/vask.

Informasjon om vasken

  • Vi tar med rengjøringsutstyret: Våre vasketeam har med eget rengjøringsutstyr som mopper, mikrofiberkluter og støvsuger. Vi bruker våres egne, velutprøvde rengjøringsmidler.

  • Skreddersydd vask? Vi gjør presis som du ønsker det. Fortell oss om dine behov.

  • Skriftlig avtale: Du får skriftlig avtale før oppstart. Bestiller du via nettside er avtalen beskrevet i vilkårene du aksepterer ved bestilling.

  • Godkjent renholdsbedrift: TurboVASK er selvfølgelig godkjent renholdsbedrift og har alle forsikringer i orden. Våre servicemedarbeidere har tarifflønn, får opplæring og oppfølging. Vi kontrollerer kvalitet på utført jobb, du kan være trygg at alt skal gå etter avtalen.

Pris:

Prisen avhenger av boligens størrelse og avtalte arbeidsomfang.

Spørsmål?

Spør oss! eller sjekk pris her.

bottom of page